tiistai 2. huhtikuuta 2019

Työn alla Kässähamsterihaaste 2019

Kerroin viikko sitten, että nyt on materiaalia niin hirveästi, että lähden mukaan Kässähamsterihaasteeseen. Olenkin pistänyt töpinäksi. (Hyvä minä!)

Villapaidan hihat kasvavat, mutta hiukan huonolla motivaatiolla, koska pelkän sileän neulominen on vain tylsää. Vielä tämä kuitenkin valmiiksi tulee.


Paita on neulottu ylhäältä alaspäin yhtenä kappaleena. Tein mallista pitkän ja väljän, koska kotona viihtyvä ihminen nyt vaan tarvitsee juuri tällaisia vaatteita.

Toinenkin työ liittyy kotiin ja mukavuuksiin ja tähän saakin upotettua tosi hienosti lankoja värejä käytellen.

Cosmic Cal -peitto ohjeineen löytyi sattumalta viime viikolla, kun etsin netistä ideoita langankulutustöihini. Eksyin Crystals & Crochet -sivulle ja siellä se odotti.

En yleensä tee ohjeen mukaan, koska en nauti niiden noudattamisesta, mutta päätin antaa peitolle tilaisuuden.


Aloitin eräänä hämyisenä iltana tihrustellen ohjetta läppärin näytöltä. Lopulta päädyin tulostamaan ohjeen paperille.


Nostin lankalaatikon pöydälle, että se oikein huutelisi mua jatkamaan tekemistä. Ihana sisustuselementti.


Ohje on paikoin haastava, koska se sisältää paljon erilaisia silmukoita ja kerroksia. Onneksi ohje löytyy sivuilta myös suomeksi käännettynä niin ei tarvitse ihmetellä näitä miljoonia termejä englanniksi.



Tänään aamulla sain valmiiksi ensimmäisen osan. Kaikkiaan osia on yhdeksän, joten hommia on vielä edessä, mutta samalla lankalaatikko tyhjenee vauhdilla.


Tästä tulee niin ihana! Ja värikäs, koska varastosta löytyy kyllä kaikki mahdolliset värit erilaisine sävyineen. En malta odottaa tähän kääriytymistä.


Mainitsemani Kässähamsterihaaste 2019 on käynnissä Craft Candidate - ja Lumisiivet -blogeissa, jotka molemmat tarjoavat myös oman kuukausittaisen linkkiketjun haasteeseen liittyville postauksille.

6 kommenttia:

  1. Eikös ole hurjaa, että voi yllättää itsensä joskus? Sekä peitosta että villapaidasta on tulossa ihanan värikkäät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. :) Ja kiitos. Mulla ei yleensä ole useaa keskeneräistä työtä, koska pääkoppa pistää tekemään yhden kerrallaan. Nyt paidan hihat ei etene, koska peitto houkuttaa niin kovasti. Mutta eivätköhän molemmat valmistu tämän vuoden aikana.

      Poista
  2. Todellakin, hyvä sinä👍 Sulla on ihania juttuja tekeillä. Hienoa, että olet haasteessa mukana.

    VastaaPoista
  3. Hyvä sinä! :D Ihanan värikäs peitto on kyllä tulollaan. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Pääsin jo kolmannen osan melkein loppuun, mutta nyt on otettava pieni paussi kaikesta, koska selkä sanoi sopimuksensa irti eilen. Mitä tuskaa, kun ei kyljellä maaten oikein voi tehdä käsitöitä!

      Poista