keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Keijujen asialla - virkatut kämmekkäät

Ihanaa. Tekemisen meininki on tullut takaisin ja nyt syntyy vuoroin keramiikkaa ja vuoroin käsitöitä.


Toteutan itseäni Kässähamsterihaasteen hengessä, eli ammennan kotini ylitsevuotavista varastoista. Kädentaitoyrittäjänä haluan hyödyntää haastetta myös yritykseni hyväksi, joten tällä kertaa suunnittelin uuden tuotteen myyntiin.

Prototyypin kanssa tuli veivattua monta iltaa virkaten, purkaen ja taas virkaten, mutta lopputulos on onnistunut!

Keijukämmekkäät ovat 100 % puuvillaa ja rakkautta. Nämä ovat toistaiseksi ainoat laatuaan, mutta eivät suinkaan viimeiset vaan aion virkata näitä pienen varaston. Haluan jokaisen parin olevan uniikki ja omanlaisensa.






Seuraavatkin ovat jo alulla. Nämä ovat tilaustyö ja ne muotoutuvat fiilispohjalta (toivottavasti) käyttäjänsä näköisiksi.


Myös aiemmin aloittamani Cosmic Cal -peitto etenee, mutta välissä oli pitkä aika, kun en voinut tehdä käsitöitä ollenkaan. Tässä hieman tökkii myös ohjeen seuraaminen. En tiedä, miksi se on minulle niin vaikeaa.


Kässähamsterihaaste 2019 on käynnissä Craft Candidate- ja Lumisiivet-blogeissa, jotka molemmat tarjoavat myös kuukausittain linkkiketjun haasteeseen liittyville postauksille.

Huom! Mikäli tahdot itsellesi omat Keijukämmekkäät, voit ottaa yhteyttä minuun. Esittelemäni pari on myös myynnissä 30 euron hintaa.

5 kommenttia:

  1. Kivoja virkkauksia olet tehnyt! Tykkään erityisesti ihanan turkooseista virkatuista kukkaruuduista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Turkoosi lanka meni ja loppui ja jäi tunne, että sitä tarvis hankkia lisää. Mutta tarkoitushan oli lankavaraston tyhjennys. Edelleen taistelen asian kanssa.

      Poista
  2. Hyvin olet saanut vangittua keijumaisen keveyden molempiin kämmekkäisiin. Kuulostaa hienolta yritysidealta panostaa siihen, että jokainen tuote olisi uniikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä. Aina olen ajatellut, etten halua tehdä mitään, mitä on jo tehty. Maailmassa on kuitenkin niin paljon tehtyjä asiota, joten parempi tehdä ne uudelleen omalla tavalla. :)

      Poista
  3. Olen ollut pois pelistä useamman kuukauden. Ihanaa löytää täältä lukemattomia kommentteja. <3 Paluu blogin pariin tapahtuu pian. :)

    VastaaPoista